Pengeskolen - tjen penge
  tjen penge      
 
 
   
Tjen penge
   
Investeringer
Valutahandel
Aktiehandel
Ejendomsinvestering
Andre investeringer
Investering i guld
Sparetips
   
Spar penge
Elregning
Telefonregning
Varmeregning
Lån & Gæld
   
Lån penge
Banklån
Billige lån
Forbrugslån
Gæld
Gældssanering
Hurtige lån
Forældelse af gæld
SU lån
Indlån & renter
   
Børneopsparing
Lønkonto
Opsparing
Pension
   
Pensionsopsparing
Pension&investering
Offentlige ydelser
   
Sociale ydelser
Ekstra tips
   
Sund økonomi
Bliv millionær
Hurtige penge
Ekstra penge
 
 
 
     
  Tjen penge
 
 

Investering i guld og sølv

Har du lyst til at eje en guldbarre? Naturligvis har du det. Alle mennesker kan forholde sig til, at det smukke, skinnende metal må være penge værd. Måske er det derfor, at investering i guld og andre ædelmetaller altid har været populært.

Vi anbefaler eToro, hvis du vil investerer i guldpriser.

I dag er det nemmere end nogensinde at investere i guld, og selvom det kan lyde lidt mærkeligt, er der faktisk mange mennesker, der rent faktisk køber guld (for eksempel i form af en guldbarre), og har den liggende i pengeboksen som en ekstra sikkerhed i trange tider. Du kan læse meget mere om investering i guld og køb af guld her. Du bør dog aldrig handle med lånte midler, og du skal vide, at du kan tabe mere end dit indskud. Pengeskolen.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller besøgende på forskellige måde anvender den information, som præsenteres her. Pengeskolen.dk er dermed på ingen måde ansvarlig, hvis indhold, der præsenteres på Pengeskolen.dk, direkte eller indirekte medfører skade eller tab, tabt fortjeneste eller indkomst for brugeren eller enhver anden person bekendt med indholdet af hjemmesiden. Pengeskolens læsere opfordres til selvstændigt at analysere og kritisk undersøge materialet her på siden. Investering i aktie- og kapitalmarkederne og finansmarkederne indebærer altid en risiko. Værdi og afkast kan øges eller mindskes, og investorer kan tabe den investerede kapital. Tidligere afkast og resultater er ikke en garanti for fremtidige resultater..

Det er nemmere end nogensinde at investere i guld. Hvis man blot er interesseret i at investere i stigninger/fald i guldpriser, kan du bruge en nem online platform - for eksempel eToro.

Guld har den store fordel, at det bevarer købekraften på tværs af generationer. Hvis du finder ud af, at din oldefar har gemt en guldbarre under gulvbrædderne, ja, så er den helt sikkert også penge værd i dag. Sådan er det ikke nødvendigvis med et værdipapir på et firma, der måske for længst har drejet nøglen om.

Hvis du vil handle med guld, er der især to måder, der er populære.

1. LYNHURTIGT: Hvis man ikke er interesseret i ligefrem at skulle ”eje” den guld, som man handler med, men er man mere interesseret i at investere i stigninger og fald i priserne, så kan man bruge de mange investerings-platforme på nettet. Her investerer man ikke i selve guldet, men man laver i stedet en slags kontrakt på, om prisen på guld eller sølv stiger eller falder i den kommende tid. Du kan gå igang med det samme via eToro. Du bør dog aldrig handle med lånte midler, og du skal vide, at du kan tabe mere end dit indskud. Pengeskolen.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller besøgende på forskellige måde anvender den information, som præsenteres her. Pengeskolen.dk er dermed på ingen måde ansvarlig, hvis indhold, der præsenteres på Pengeskolen.dk, direkte eller indirekte medfører skade eller tab, tabt fortjeneste eller indkomst for brugeren eller enhver anden person bekendt med indholdet af hjemmesiden. Pengeskolens læsere opfordres til selvstændigt at analysere og kritisk undersøge materialet her på siden. Investering i aktie- og kapitalmarkederne og finansmarkederne indebærer altid en risiko. Værdi og afkast kan øges eller mindskes, og investorer kan tabe den investerede kapital. Tidligere afkast og resultater er ikke en garanti for fremtidige resultater..

2. Du kan investere i guld via nogle af de store amerikanske investeringsforeninger, som har lave omkostninger, og som har fysisk guld i reserve og sikkerhed for hver øre, der investeres. Den største guldfond hedder Gld, og udbydes af SPDR Gold Shares. Man skal altså blot taste dette handelssymbol Gld i sin netbank på New York Stock Exchange, så kan man få del i festen. Ønsker man at handle sølv er handelssymbolet Slv.

Præcis som på aktie- og valutamarkedet handles råvarer på finansielle markeder med en gigantisk omsætning. Inden du kaster dig ud i handel med guld og sølv, bør du sætte dig ind i, hvad der påvirker priserne. Historien viser, at guld stiger i værdi, når markedsuro sender andre finansielle investeringer – f.eks aktier – ned, da guld virker som en forsikring mod dårlige tider. Guld har en historisk rolle som værdiopbevaringsmiddel og var i mange år fundament for det internationale monetære system. Derfor kan det være en god ide at investere i guld.

Hvis du vil hurtigt igang med at investere, kan du prøve via Etoro, der er en af de største platforme for handel med valuta. Du bør dog aldrig handle med lånte midler, og du skal vide, at du kan tabe mere end dit indskud. Pengeskolen.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller besøgende på forskellige måde anvender den information, som præsenteres her. Pengeskolen.dk er dermed på ingen måde ansvarlig, hvis indhold, der præsenteres på Pengeskolen.dk, direkte eller indirekte medfører skade eller tab, tabt fortjeneste eller indkomst for brugeren eller enhver anden person bekendt med indholdet af hjemmesiden. Pengeskolens læsere opfordres til selvstændigt at analysere og kritisk undersøge materialet her på siden. Investering i aktie- og kapitalmarkederne og finansmarkederne indebærer altid en risiko. Værdi og afkast kan øges eller mindskes, og investorer kan tabe den investerede kapital. Tidligere afkast og resultater er ikke en garanti for fremtidige resultater..

 
Udviklingslandenes guldreserver er generelt meget små i forhold til landenes valutareserver. Det kan sammen med stigende guldefterspørgsel på grund af stigende levestandard presse guldprisen op.
 
 
 
 
   
   
Investering i ure
 
 
 
 
Guld har en historisk rolle som værdiopbevaringsmiddel og var i mange år fundament for det internationale monetære system. Derfor kan det være en god ide at investere i guld.
 
 
 
 
Hver opmærksom på, at regler og love ofte bliver ændret. Vi gør meget for at opdatere siden, men du skal altid dobbelttjekke, hvis du vil være sikker på, at regler om for eksempel SU, gældssanering etc. er som beskrevet.
 
 
 
 
  Design By : Revolute Soft Solution