pengeskolen - tjen penge
  tjen penge      
 
 
   
Tjen penge
   
Investeringer
Valutahandel
Aktiehandel
Ejendomsinvestering
Andre investeringer
Investering i guld
Sparetips
   
Spar penge
Elregning
Telefonregning
Varmeregning
Lån & Gæld
   
Lån penge
Banklån
Billige lån
Forbrugslån
Gæld
Gældssanering
Hurtige lån
Forældelse af gæld
SU lån
Indlån & renter
   
Børneopsparing
Lønkonto
Opsparing
Pension
   
Pensionsopsparing
Pension&investering
Offentlige ydelser
   
Sociale ydelser
Ekstra tips
   
Sund økonomi
Bliv millionær
Hurtige penge
Ekstra penge
 
 
 
     
  Tjen penge
 
 

Slip af med Gæld

Stor gæld kan være hæmmende for ens liv og frihed, og derfor bør man gøre alt for at slippe af med sin gæld hurtigst muligt. De fleste mennesker oplever at stifte gæld i løbet af livet, men enkelte oplever, at lånene løber løbsk, og at de ikke længere er i stand til at betale renter og afdrag. For dem kan tilværelsen blive fyldt med stress og en evig jagt efter penge.

Over 200.000 privatpersoner og virksomheder i Danmark er registreret som dårlige betalere, så man er bestemt ikke alene om problemet, hvis man føler dig plaget af gæld. Når man fornemmer, at økonomien er løbet løbsk, bør man straks forsøge at danne sig et overblik og samle sine gældsposter – for eksempel i samråd med sin bankrådgiver.

Hvis man helt har mistet overblikket, kan det være en god idé at få økonomisk rådgivning af en uvildig konsulent med forstand på privatøkonomi. Den type rådgivning er dog typisk ikke helt billig – og slet ikke, når man i forvejen fattes penge. Inden man booker møde, bør man derfor være helt sikker på, hvad man egentlig ønsker af rådgivningen.

I sidste ende kan gældssanering komme på tale. Gældssanering er samfundets håndsrækning til folk, der er havnet i en gældsfælde. Hvis du får gældssanering, sløjfer samfundet din gæld – eller du får en rimelig mulighed for at afdrage over en årrække.

Det drejer sig om at komme af med sin gæld, inden den tager kontrol over dit liv..

Du skal dog opfylde en lang række skrappe krav, hvis du skal komme i betragtning til gældssanering. Blandt andet skal du i en lang periode have forsøgt at komme af med din gæld. Din gæld må heller ikke være opstået på uansvarlig måde.

Det bedste er naturligvis helt at undgå at stifte gæld. Det kan dog vise sig svært, hvis man ønsker ny bolig eller ny bil. Her gælder det naturligvis altid om at skaffe sig det billigst mulige lån og altid have en klar strategi for, hvordan pengene skal betales tilbage. Det er næsten altid bedst at stifte gæld igennem banker og realkreditinstitutter, hvor der er gennemsigtighed med hensyn til renter og afdrag.

 
Hvis du skylder penge, som du ikke har betalt til tiden, kan kreditor forlange, at du bliver indkaldt til at møde i fogedretten.
 
 
 
 
   
   
Investering i ure
Investering antikviteter
Investering i vin
Investering i møbler
Investering i kunst
 
 
 
 
Det kan ofte betale sig at samle alt sin gæld - for eksempel under et relativt billigt lån hos banken.
 
 
 
 
Hver opmærksom på, at regler og love ofte bliver ændret. Vi gør meget for at opdatere siden, men du skal altid dobbelttjekke, hvis du vil være sikker på, at regler om for eksempel SU, gældssanering etc. er som beskrevet.
 
 
 
 
  Design By : Revolute Soft Solution