pengeskolen - tjen penge
  tjen penge      
 
 
   
Tjen penge
   
Investeringer
Valutahandel
Aktiehandel
Ejendomsinvestering
Andre investeringer
Investering i guld
Sparetips
   
Spar penge
Elregning
Telefonregning
Varmeregning
Lån & Gæld
   
Lån penge
Banklån
Billige lån
Forbrugslån
Gæld
Gældssanering
Hurtige lån
Forældelse af gæld
SU lån
Indlån & renter
   
Børneopsparing
Lønkonto
Opsparing
Pension
   
Pensionsopsparing
Pension&investering
Offentlige ydelser
   
Sociale ydelser
Ekstra tips
   
Sund økonomi
Bliv millionær
Hurtige penge
Ekstra penge
 
 
 
     
  Tjen penge
 
 

Forbrugslån - tænk dig godt om

De såkaldte forbrugslån er det overordnede navn for lån, der hurtigt kan optages og som kun kræver lidt eller ingen sikkerhed. Det betyder også, at forbrugslån oftest er dyre lån med etableringsomkostninger og renteudgifter på mellem 20 og 40 procent om året. Forbrugslån kan optages hos både banker, finansieringsselskaber, men også i detailhandlen.

Brug for hurtige penge? Se her, hvis du ønsker et hurtigt lån. Men husk, at det oftest at billigst at låne penge hos din bank.

Lånene er meget populære, fordi de er så hurtige at opnå. Bagsiden er medaljen opstår dog, når låneren ikke kan betale forbrugslånet tilbage og ender i en gældsfælde. Reglerne for långivning er i de senere år blevet liberaliseret i en grad, at næsten enhver kan få et hurtigt forbrugslån - også selv om de står i Ribers Kreditinformation, RKI. Navnlig unge mennesker har svært ved at styre dette tagselvbord, og RKI har oplevet en voldsom stigning af unge, der misligholder deres gæld – som vil forfølge dem i årtier fremover.

Et hurtigt forbrugslån kan for eksempel bruges til ferie eller måske en fladskærm. Men lån med omtanke.

Man skal derfor tænke sig om, når man optager et forbrugslån: Lad dig ikke forblænde af et lavt månedligt afdrag på lånet. Kig i stedet på de samlede omkostninger incl. afdrag og gebyrer. Du bør også bruge mindst lige så lang tid på at finde den rigtige finansiering, som du bruger på at finde tilbud på den pågældende vare. Det er ærgerligt at spilde hele sin besparelse på f.eks. en fladskærm, for i stedet at betale dyre låneomkostninger.

 
Hvis pengene skal bruges til at købe varer for, er det værd at tjekke varens pris i flere butikker.
 
 
 
 
   
   
Investering i ure
Investering antikviteter
Investering i vin
Investering i møbler
Investering i kunst
 
 
 
 
Overvej at få en kreditvurdering. Den hjælper dig til at se, om der er tilstrækkelig luft i budgettet til at betale afdragene.
 
 
 
 
Hver opmærksom på, at regler og love ofte bliver ændret. Vi gør meget for at opdatere siden, men du skal altid dobbelttjekke, hvis du vil være sikker på, at regler om for eksempel SU, gældssanering etc. er som beskrevet.
 
 
 
 
  Design By : Revolute Soft Solution