pengeskolen - tjen penge
  tjen penge      
 
 
   
Tjen penge
   
Investeringer
Valutahandel
Aktiehandel
Ejendomsinvestering
Andre investeringer
Investering i guld
Sparetips
   
Spar penge
Elregning
Telefonregning
Varmeregning
Lån & Gæld
   
Lån penge
Banklån
Billige lån
Forbrugslån
Gæld
Gældssanering
Hurtige lån
Forældelse af gæld
SU lån
Indlån & renter
   
Børneopsparing
Lønkonto
Opsparing
Pension
   
Pensionsopsparing
Pension&investering
Offentlige ydelser
   
Sociale ydelser
Ekstra tips
   
Sund økonomi
Bliv millionær
Hurtige penge
Ekstra penge
 
 
 
     
  Tjen penge
 
 

Banklån er ofte en god løsning

Et banklån er et af de mest traditionelle former for lån, og det er ofte også den bedste og sikreste måde at låne relativt store beløb. Årsagen er, at renten er lav i forhold til de fleste andre former for forbrugslån. Til gengæld kræver et banklån også en snak med din bankrådgiver, hvor du skal gøre rede for, hvad pengene skal bruges til, og hvordan du har tænkt dig at betale dem tilbage.

Underskrivelse af banklån Selv om et banklån kan være en god løsning, bør du forhandle om renten

Et banklån er typisk den bedste løsning, hvis lånet ligger i størrelsesordenen fra 10.000 kroner og op til 100.000 kroner. Hvis du skal låne mere, er et realkreditlån ofte en bedre løsning. Selvom et lån i banken kan være den bedste løsning, betyder det ikke, at du bare godtroende skal spadsere ned i banken og stifte gæld. Der er nemlig stor forskel på de enkelte bankers renter, og du skal også være opmærksom på, hvilke gebyrer der er knyttet til lånet (Den såkaldte ÅOP/Årlige omkostning i procent). Det kan godt være, at renten i din bank er lav, men når gebyrerne kommer oven i, kan lånet pludselig vise sig at være blandt de dyreste. Hos mybanker eller pengepriser kan du finde en opdateret oversigt over renter og omkostninger hos de enkelte pengeinstitutter.

Det er tilmed normalt, at den enkelte bank arbejder med et internt rentespænd, således at de mest kreditværdige kunder bliver tilbudt den mindste rente. Det betyder også, at du sommetider har mulighed for at forhandle en god rente med din bank. Hvis du er utilfreds med resultatet kan det ofte betale sig simpelthen at skifte bank. Det behøver ikke at være så besværligt som det lyder, så inden du optager et banklån bør du ”shoppe” rundt blandt andre banker og høre, hvad de kan tilbyde.

Som udgangspunkt er renten ved banklån variabel, men mange steder har du mulighed for at fastlåse renten i en bestemt periode.

 
Oftest kan du finansiere op til 100% af dit lånebehov ved hjælp af et banklån. Andre gange kan det være fordelagtigt at kombinere banklånet med andre typer lån, som eksempelvis et realkreditlån.
 
 
 
 
   
   
Investering i ure
Investering antikviteter
Investering i vin
Investering i møbler
Investering i kunst
 
 
 
 
Hvis du har bolig, bør du også forhøre dig om muligheden for pantebrevslån.
 
 
 
 
Hver opmærksom på, at regler og love ofte bliver ændret. Vi gør meget for at opdatere siden, men du skal altid dobbelttjekke, hvis du vil være sikker på, at regler om for eksempel SU, gældssanering etc. er som beskrevet.
 
 
 
 
  Design By : Revolute Soft Solution